Bouwbureau Kramer houdt zich bezig met het ontwerpen van uiteenlopende ver- en nieuwbouwprojecten. We maken ontwerpen variërend van een dakkapel, uitbouw tot een of meerder woningen. Tevens maken we ontwerpen voor ver- en nieuwbouw van bedrijfsgebouwen, kantoren, sportaccommodaties en schoolgebouwen. We werken zowel voor particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers. Bouwbureau Kramer is werkzaam vanuit Zaltbommel en vindt veel van zijn klanten binnen de gemeente Zaltbommel en gemeente Maasdriel. Ook daarbuiten is Bouwbureau Kramer actief. Zo zijn we bezig (geweest) met projecten in Almere, Eindhoven, Utrecht, Den Bosch en Dordrecht. Afstand is voor ons geen enkel probleem.

Bouwbureau Kramer staat particulieren, gemeentes, bouwbureaus, architectenbureaus, aannemers, ontwikkelaars, woningbouwcoöperaties, makelaars en VVE’s bij met advisering op het gebied van bouwkunde, ontwerp en ontwikkeling. Bouwbureau Kramer kan u van dienst zijn bij bouwkundige en constructieve vraagstukken aan uw woning of ander gebouw.

Anderzijds geven wij advies over bouwregelgeving en ruimtelijke ordening. We analyseren voor u bouwlocaties, maken haalbaarheidsonderzoeken met daaraan gekoppelde exploitatieberekeningen.

Verder analyseren wij projecten of deze voldoen aan de huidige bouwregelgeving. Meestal wordt dit gelijktijdig gedaan met het maken van de daglichtberekening, ventilatieberekening en epc berekening. Dit kan al in de beginfase van de ontwerpfase of voor de aanvraag omgevingsvergunning. Op dat moment verzorgen wij daarbij ook de berekening doorspuibaarheid, geluidwering gevels, vaststelling gebruiksfuncties en rc-berekening van scheidingsconstructie.

Bouwbureau Kramer houdt zich bezig met duurzaamheid. Gebouwen moeten steeds energiezuiniger zijn en wij denken daar graag in mee. De nieuwe epc norm is hierbij erg belangrijk. Bouwbureau Kramer maakt epc-berekeningen met de nieuwste programmatuur Enorm van fabricant Dgmr, Aan de hand van deze uitkomsten kunnen we, binnen de door u gestelde financiële mogelijkheden, u een optimaal mogelijk duurzaam advies geven. Elke berekening en advies zijn maatwerk.


Delen 
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook