Bouwbureau Kramer houdt zich bezig met bouwkundig en bouwtechnisch advies. Wij adviseren u bij nieuwbouw- en verbouwprojecten. U heeft een bouwkundig of bouwtechnisch vraagstuk dan kunnen wij u daarin van goed advies voorzien. Bijvoorbeeld zoeken naar een passende en blijvende  oplossing voor lekkages, vocht- en schimmelvlekken, geluidoverlast tussen buren,  verrotting van bouwkundige constructies. Kortom u heeft een bouwkundige vraag en wij zoeken voor u naar een passend antwoord. Wij benaderen vraagstukken in eerste instantie altijd met praktische oplossingen  en onderbouwen het geheel eventueel waar nodig en mogelijk met een aanvullend onderzoek.

Bouwkundig en bouwtechnisch advies geven wij ook over constructieve vraagstukken. U bouwwerk heeft last van scheuren in de gevel of u denkt dat het gebouw last heeft van verzakkingen, dan geven wij hierover samen met onze constructeur een passend antwoord op.

Vergunningsvrij en vergunningsplichtig kunt u allerlei verbouwingen doen aan uw woning. Wij geven u als opdrachtgever een passend bouwtechnisch en bouwkundig advies om u te behouden van allerlei nare gevolgen aan uw bestaande woning. Er dient iets veranderd te worden aan de bestaande fundering, er komt een muurdoorbraak, is er nog  voldoende daglicht en ventilatie aanwezig. Wij voorzien u van de benodigde gegevens ,zodat u na uitvoering van de werkzaamheden probleemloos kunt genieten van uw woning.


Delen 
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook